Skip to content

Despre Noi

Luca și Dumitrescu

Bun venit la biroul nostru de notariat din București! Suntem o echipă dedicată de profesioniști în domeniul notarial, având o îndelungată experiență în furnizarea serviciilor juridice esențiale pentru comunitatea noastră.

La biroul nostru, punem accent pe integritate, precizie și grijă atunci când asigurăm autentificarea și legalizarea documentelor, redactarea contractelor și oferirea altor servicii notariale de calitate.

PeopleImages.com-ID22989
home-banner

Cine Suntem?

Echipa noastră este condusă de notarii Luca și Dumitrescu, doi notari cu o experiență solidă în domeniu, recunoscuți pentru profesionalismul și competența lor. Luca și Dumitrescu sunt membri ai [Asociației Notarilor din România] și aduc o pasiune deosebită pentru asigurarea drepturilor și nevoilor clienților lor. Cu o abordare orientată spre soluții și o înțelegere profundă a legilor și procedurilor notariale, Luca si Dumitrescu sunt parteneri de încredere pentru toate nevoile dumneavoastră juridice.

Misiunea noastră?

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri servicii notariale de cea mai înaltă calitate, menținând în același timp standardele etice și profesionale cele mai ridicate. Suntem dedicați în a facilita tranzacțiile legale și autentificarea documentelor cu precizie și siguranță. Ne angajăm să oferim consultanță personalizată și asistență pe tot parcursul procesului juridic, astfel încât clienții noștri să se simtă în siguranță și protejați.

De ce să lucrați cu noi?

  • Experiență vastă și cunoștințe solide în domeniul notarial.
  • Abordare orientată spre client, cu atenție la nevoile individuale ale fiecărui client.
  • Profesionalism și etică înalte în toate serviciile noastre.
  • Asistență completă pentru autentificarea actelor, legalizarea documentelor și redactarea contractelor.
  • Oferim claritate și transparență în toate etapele procesului notarial.
  • Angajamentul nostru pentru calitate și excelență este la baza tot ceea ce facem.

 

Dacă sunteți în căutarea unui birou de notariat de încredere în București, nu ezitați să ne contactați. Notariatul Luca și Dumitrescu este aici pentru a vă oferi soluții juridice de înaltă calitate și pentru a vă ghida în toate aspectele legale ale afacerii dvs. sau ale vieții dumneavoastră personale.

Ne dorim să devenim partenerul dumneavoastră de încredere pentru toate necesitățile dvs. notariale. Vă așteptăm cu brațele deschise la notariatul nostru pentru a vă oferi asistență de calitate și servicii juridice superioare.

Notariat Bucuresti
Notariat Bucuresti
Resurse

Acasa

Despre

Servicii

Noutati

Contact

Servicii

Contracte

Conventii Matrimoniale

Declaratii si Procuri

Succesiuni

Testamente

 Alte Proceduri Notariale

birnotpubas@yahoo.com
Str. Dorobanti , nr. 184, parter, ap 1, sector 1, Bucuresti
0725 – 914 – 098
021-230-6490

Luca si Dumitrescu © 2023

Designed by Next Vision Hosting